IT-ulkoistuspalvelut

Tietopartion IT-ulkoistuspalveluiden palvelutarjonta yrityksille

Ulkoistamalla yrityksesi it-palvelut asiantuntevalle kumppanille eli Tietopartiolle saat käyttöösi ajan tasalla olevat tekniikat. Toteutamme yrityksille kokonaisvaltaista IT-ympäristön ylläpitoa, joka pitää sisällään suunnittelun, toteutuksen, ylläpidon ja kehityksen avaimet käteen -periaatteella.

Hoidamme ulkoistuskumppanina puolestasi koko it-ympäristön riippumatta käytettävistä tekniikoista.

Toimitamme tarvittavat päätelaitteet yksittäisistä työasemista koko työpisteen kattavaan pakettiin tulostusratkaisuineen ja puhelimineen. Toimitamme myös kaikki muut yleisimmät it-ympäristön laitteistot, ohjelmistot ja tarvikkeet.

Toimitamme IT-ympäristön palveluita pilvipalveluina Tietopartion konesalista toteutettuna. Kauttamme saat myös mm. Microsoft 365- ja Google cloud -palvelut. Emme juokse karkuun asiakkaan tiloissa sijaitsevia palvelinympäristöjä, vaan meiltä löytyy taito myös niiden ylläpitämiseen. Toimitammekin palvelinlaitteistoja yksittäisistä palvelimista täydellisesti kahdennettuihin palvelinjärjestelmiin. Halutessasi voit ulkoistaa myös laitteistosi konesaliimme.

Konsultoimme yritysten omaa it-henkilöstöä myös yksittäisissä asioissa.

Tilaa yrityksellesi ilmainen it-ympäristön kartoitus numerosta 044 0800 111.

Tietoturva

On todella tärkeää, että yrityksesi tietoturva-asiat ovat kunnossa. Kauttamme tietoturvakoulutukset, GDPR-konsultointi, ympäristön kartoitus, tietoturvan auditointi, palomuurien käyttöönotto ja ylläpito. Otamme siis puolestasi koko ympäristön tietoturva-asiat haltuun ja huolehdimme mm. palomuurien aktiivisesta päivityksestä ja monitoroinnista.

Toimitamme kaikkien merkittävien valmistajien tuottamia tietoturvatuotteita. Päämiehiämme ovat mm. WithSecure, Fortinet, Watchguard, Cisco, SonicWall ja Sophos. Toteutamme myös avoimeen lähdekoodiin perustuvia järjestelmiä, kuten pfSense.