Sähköpostipalvelut

Microsoft 365 -palvelut

Microsoft 365 Business Basic


Paketti, joka pitää sisällään sähköpostipalvelut ja web-selaimella käytettävät versiot tutuista Outlook-, Word-, Excel- ja Powerpoint-ohjelmistoista. Tiimityöskentelyyn paketissa on mukana Teams- ja SharePoint-sovellusten selainversiot. Paketti pitää sisällään 50 Gt sähköpostilaatikon ja 1 Tt verkkolevyn OneDrive for Business -palvelusta.

7,60 € / kk, vuositilauksella 6,30 € / kk *

Microsoft 365 Business Standard


Sisältää Business Basic -paketin sisällön lisäksi työpöytäversiot tutuista Outlook-, Word-, Excel- ja PowerPoint-ohjelmistoista. Työpöytäversioita tarvitaan, mikäli haluat käyttää esimerkiksi Wordia ilman internetyhteyttä.13,99 € / kk, vuositilauksella 11,70 € / kk *

Microsoft 365 Business Premium


Sisältää Business Standard -paketin sisällön lisäksi kehittyneet suojausominaisuudet, käyttöoikeuksien ja tiedostojen hallinnan sekä kyberuhkasuojauksen.


28,65 € / kk, vuositilauksella 24,85 € / kk *

Microsoft 365 Apps for Business


Työpöytäversiot tutuista Outlook-, Word-, Excel- ja PowerPoint-ohjelmistoista kuukausihinnoittelulla. Työpöytäversioita tarvitaan, mikäli haluat käyttää esimerkiksi Wordia ilman internetyhteyttä. Sisältää 1 Tt verkkolevyn.

11,76 € / kk, vuositilauksella 9,80 € / kk *

* Lisenssin voi tilata joko kuukausi- tai vuositilauksena. Jatkuvassa kuukausitilauksessa lisenssit laskutetaan kuukausittain ja irtisanomisaika on yksi kuukausi. Lisenssejen lukumäärä voi vaihdella kuukausittain. Vuositilauksessa lisenssit laskutetaan kerralla 12 kuukaudeksi eikä lisenssejä voi poistaa kesken sopimuskauden. Molemmat lisenssimallit ovat jatkuvia tilauksia, jotka uusiutuvat automaattisesti, ellei lisenssejä ole irtisanottu kuukautta ennen sopimuskauden päättymistä.

Microsoft 365 -palveluille saat meiltä täyden tuen käyttöönotosta tietoturvapalveluihin.

Microsoft 365 -käyttöönotto


Käyttöönotto avaimet käteen palveluna, sähköpostien siirto vanhasta palvelusta, Active Directory -integrointi Azure AD:hen

Microsoft 365 -tuki ja ylläpito


Käyttäjätuki pää- ja loppukäyttäjille

Microsoft 365 -hallinta


Lisenssit, käyttöoikeudet

Microsoft 365 -tietoturvapalvelut


Ympäristön tietoturvan auditointi, ympäristön valvonta ja suojaus, Multifactor (MFA) -autentikointi